Ce laptop imi trebuie ? Cel care raspunde nevoii tale

Ce laptop imi trebuie ? Cel care raspunde nevoii tale

Cu siguranta nu cel care are pretul minim sau pretul maxim.

Ci cel care deserveste cel mai bine nevoia care genereaza cumpararea unui laptop.

Daca trebuie sa fie super mobil, nu conteaza brandul. Conteaza insa greutatea, disponibilitatea de service pe teritoriul de mobilitate (local, european, international, dupa caz).

Daca trebuie sa permita conectarea de oriunde si videoconferinta frecvent pentru job si totusi rezistent la utilizare "from anywhere", nu va fi cel mai usor sau puternic. Dar va fi optimizat pentru acest tip de utilizare.

Daca vrei sa fie puternic si upgradabil, nu ne asteptam sa fie usor si ieftin. Dar va deservi primar aceasta nevoie.

Daca este necesar sa fie igienizat frecvent si utilizat in mediu steril este diferit de un laptop pentru un licean care iubeste jocurile de strategie.

Daca ai nevoie de rezistenta sporita, in conditii dificile de lucru, in mediu cu praf, temperaturi scazute sau ridicate, umed, pe teren deschis, in soare, .... avem alte cerinte de la device. Acolo marginile rotunjite frumos si eleganta sunt surclasate cert de cerinte de standarde si certificari specifice, rezistenta, ecran de un anume tip, o anume luminozitate, alte caracteristici tehnice care sa garanteze utilitatea laptopului / tabletei in mediul in care avem nevoie de el sa functioneze.

Daca compania ta nu accepta decat o anumita marca de laptop sau a incheiat acorduri cu anumiti producatori (global agreements), trebuie sa respecti procedurile interne si cerintele de securitate. Si noi le intelegem. Trebuie doar sa ne spui despre cerintele tale.

Daca iti trebuie "azi" este o informatie importanta. Putem face configuratii "custom" pentru aproape orice major brand. Dar nu va fi un produs disponibil din stoc depozit.

Are oare sens ultimul laptop aparut de la producatorul "Y" ?

Da, daca asta este nevoia careia ii raspunde actiunea de a cumpara un laptop. De exemplu ultimul Mac eventual in versiunea configurata cu optiuni. Nu si daca altele sunt necesitatile tale reale.

Am nevoie de un laptop sau de un AIO sau de un desktop?

Ce este un AIO?

Care e diferenta intre un laptop si un notebook?

Trebuie sa aleg un anume brand?

Trebuie sa urmaresc promotiile pe 10 branduri?

Trebuie sa caut si sa ma informez si sa invat.... si sa platesc taxe?


Sau, ca sa nu pierd timp pretios de ce sa nu intreb?

Spune-ne ce nevoi trebuie sa acopere si accepta o oferta e-mail de la specialistii Office Max.

 

Nu e mai simplu?

Make sense este "green deal"-ul nostru de foarte multi ani.

Te invitam sa ne acompaniezi in acest demers!

Te asiguram ca vei avea consiliere decenta si la subiect pe produse si servicii livrabile, nu doar de marketing, care sa fie adecvate utilizarii in Romania, in reteaua electrica din Romania, cu plug de tip EMEA si nu UK sau US, cu software licentiat real si la prima mana si cu suport producator disponibil acolo unde el exista, conform informatiilor publice.

Desigur, ne asteptam sa cumperi de la noi chiar si daca este disponibil cu 2-3% mai ieftin in alta parte. De ce? Fiindca ai castigat mult mai mult decat aceasta diferenta de pret nepierzand timpul in cautari care oricum returneaza rezultate pervertite de marketing. Suntem siguri ca timpul tau valoreaza mai mult de atat. Si timpul nostru trebuie sa fie rezonabil rentabil. Doar asa putem fi din nou aici pentru tine cand mai ai nevoie de noi.

Incearca simplu, un e-mail cu nevoile tale exprimate in cuvinte naturale, care descriu corect la ce mod de utilizare trebuie sa raspunda laptopul pe care doresti sa-l cumperi.

Nu sunt necesare caracteristici tehnice ci sa ne spui ce vrei sa faci cu el. Simplu si direct.

Vom fi cu totii mult mai productivi si ne vom ocupa fiecare de ce stie si ii aduce venituri.

Incearca cu incredere IT@officemax.ro

Nu uita sa descrii simplu, in limbaj natural ce te astepti sa faca.

Daca avem intrebari le punem noi direct.

Te asteptam!

Înapoi la blog

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.